Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φαρφάλες σαλάτα με καλαμπόκι

Γράφτηκε από τον  Κατηγορία: Σαλάτες

 

farfales salata me kalampoki

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις φαρφάλες για 8-9 λεπτά. Στη συνέχεια τις σουρώνουμε, περιχύνοντας τες με κρύο νερό.
  2. Πλένουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε λεπτές ροδέλες, όπως και τα δυο κρεμμύδια.
  3. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τα ζυμαρικά μαζί με το καλαμπόκι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, το μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε το τριμμένο regato  και σερβίρουμε σε ατομικά μπολ.
Καλή σας όρεξη!!!
 Υλικά για 6 μερίδες:
  • 400 γρ. φαρφάλες
  • 120 γρ. τυρί regato light τριμμένο
  • 3 μικρές πιπεριές Φλωρίνης
  • 240 γρ. καλαμπόκι
  • 2 μικρά ξερά κρεμμύδια
  • ¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Tips: Αντί για regato μπορεί να προστεθεί και τριμμένη παρμεζάνα ή και κομμάτια μοτσαρέλας. Γευστική και γρήγορη σαλάτα φαρφάλες με καλαμπόκι και πιπεριά Φλωρίνης.

Διατροφικά στοιχεία
Ποσότητα ανά μερίδα 260 γρ.
Ενέργεια 458 kcal
Πρωτεΐνες 16,8 γρ.
Υδατάνθρακες 56 γρ.
Λιπαρά 18,6 γρ.
Χοληστερίνη 8 mg
Νάτριο 282 mg
myDiatrofi8
Τόνι Νζέιμ

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Προφίλ

Τελευταία άρθρα από τον/την Τόνι Νζέιμ