Χρήστος Ιωαννίδης
Επαφή

Chef
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2661023156
6975592722
Βιογραφικό
Από το 2008, ο Chef Χρήστος Ιωαννίδης, φέρει το μοναδικό μείγμα εμπειρίας, δημιουργικότητας και ειδικευμένες γνώσεις μαγειρικής, ώστε να αναλαμβάνει εκδηλώσεις σε σπίτια και σε πρεσβείες. Η λέξη «κλειδί» που τον συντροφεύει άλλωστε είναι η «δημιουργία» διότι από 9 μόλις ετών μπήκε στην κουζίνα.
Στην κουζίνα τον οδήγησε η επιθυμία του να δώσει στους γονείς του, που δούλευαν σκληρά, ένα δώρο. Να πει ένα ευχαριστώ για όλες τις θυσίες τους. Δεν χρειάστηκε παρά μερικά αυγά, λίγες πατάτες και ντομάτες. Η πρώτη προσπάθεια του, μία ομελέτα, είχε τεράστια επιτυχία. Η γνωριμία του αυτή με την κουζίνα εξελίχθηκε στον απόλυτο έρωτα και εν τέλει σε μία σχέση διαρκείας.
Στα 14 του χρόνια πια ο Χρήστος είχε αρχίσει παράλληλα με το σχολείο να ασχολείται με περιστασιακές δουλειές προκειμένου να βγάλει το χαρτζιλίκι του. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άργησε να στραφεί σε χώρους που του επέτρεπαν να ψάχνεται και να πειραματίζεται, όπως εστιατόρια, καφέ και bar. Έως και την κλήση του στον ελληνικό στρατό δεν άλλαξε τίποτα - αντιθέτως, και εκεί η ειδικότητά του ήταν μάγειρας.
Με την ολοκλήρωση της θητείας του, ο έρωτάς του για τη μαγειρική όχι μόνο δεν κόπασε αλλά εξελίχθηκε σε τρελή, εμμονική αγάπη. Το όνειρό του ήταν να μπλέξει τις έως τότε γνώσεις του με τις παγκόσμιες τάσεις της μαγειρικής. Έτσι γράφτηκε στη σχολή Culinary Arts "Le Monde" στην Αθήνα. Στην συνέχεια έγινε μέλος του Chef's Club Hellenic Chef's Association.
Αυτή την περίοδο ο Σεφ Χρήστος Ιωαννίδης βρίσκεται στο Shamone bar restaurant, στο Γκάζι. Εκεί έχει τον απαραίτητο χώρο για να δημιουργήσει όλα όσα του αρέσει να προσφέρει. Δοκιμάστε στο site μας τις δημιουργίες του… γεννημένου σεφ.