Πόπη Σαμπροβαλάκη
Επαφή

Chef
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6937005998
Βιογραφικό
Η Πόπη Σαμπροβαλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιεράπετρα Κρήτης. Το 1996 αποφοίτησε Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (chef) στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Ηράκλειο Κρήτης. Η πρακτική της άσκηση πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία στην Ελούντα και στον Άγιο Νικόλαο. Για 4 χρόνια εργάστηκε σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και τα επόμενα 8 χρόνια ως υπεύθυνη κουζίνας σε εστιατόριο της Ιεράπετρας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε ξενοδοχείο, αρχικά ως υπεύθυνη α αλά καρτ και στη συνέχεια ως υπεύθυνη κρύας κουζίνας. Παράλληλα αναλαμβάνει εκδηλώσεις και παρακολουθεί πληθώρα σεμιναρίων ζαχαροπλαστικής και υψηλής γαστρονομίας.
Πρόσφατα ίδρυσε σε συνεργασία με έναν φίλο της, την DeliKreta flavors P.C., στην οποία παράγουν μαρμελάδες λαχανικών που καλλιεργούνται στην Κρήτη, δίνοντας μια άλλη νότα στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική χωρίς καμιά προσθήκη χημικών και λοιπών συντηρητικών.
Για φέτος η νεοσύστατη εταιρία DeliKreta flavors P.C., πέρα από τις μαρμελάδες τομάτας, ετοίμασε τρεις ακόμη νέες γαστρονομικές καινοτομίες: Μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς, μαρμελάδα κίτρινης πιπεριάς, μαρμελάδα μελιτζάνας.