Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομελέτα με μανιτάρια διαίτης

Γράφτηκε από τον  Κατηγορία: Αυγά-ομελέτες

 

omeleta me manitaria diaitis

Εκτέλεση

  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο.
  2. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τη μουστάρδα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
  3. Μόλις ψηθεί η ομελέτα, τη σερβίρουμε αμέσως.

Καλή σας όρεξη!!!

Υλικά για 1 μερίδα:

 

  • 2 αυγά (2 κρόκοι και 3 ασπράδια)
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 1 μανιτάρι μέτριο λευκό φρέσκο κομμένο ή 2 κουτ. σούπας κονσέρβας κομμένα
  • 2 κουτ. σούπας γάλα με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
  • 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Tips: Εάν επιθυμείτε μπορείτε να προσθέσετε 1 μικρό κρεμμύδι σε φέτες και 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες. Μόλις ψηθεί από τη μια πλευρά αν σας αρέσει ξεροψημένη την αναποδογυρίζετε να πάρει χρώμα και από την άλλη πλευρά. Συνταγή ομελέτα με μανιτάρια διαίτης με 250 θερμίδες ανά μερίδα, νόστιμη, χορταστική και γρήγορη για όλες τις ώρες της ημέρας.

Διατροφικά στοιχεία
Ποσότητα ανά μερίδα 310 γρ.
Ενέργεια 250 kcal
Πρωτεΐνες 18,9 γρ.
Υδατάνθρακες 9,4 γρ.
Λιπαρά 15,2 γρ.
Χοληστερίνη 370 mg
Νάτριο 750 mg
myDiatrofi8
Χρήστος Ιωαννίδης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Ιωαννίδης