
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές ώσπου να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και το ζωμό βοδινού.
- Καρφώνουμε τα γαρίφαλα πάνω στο ολόκληρο καθαρισμένο κρεμμύδι και το βάζουμε και αυτό μέσα στο ζωμό.
- Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά και κατόπιν προσθέτουμε τα τορτελίνια και βράζουμε για 6 λεπτά.
- Όταν τα τορτελίνια βράσουν, αφαιρούμε το κρεμμύδι, σερβίρουμε τη σούπα σε βαθιά πιάτα και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Καλή σας όρεξη!!!
Υλικά για 4 μερίδες:
- 250 γρ. τορτελίνια με τυρί και σπανάκι
- 100 γρ. κολοκυθάκια, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 50 γρ. (3 ½ κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
- 1 κρεμμύδι καθαρισμένο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 3 γαρίφαλα
- 1 ½ λίτρο ζωμό βοδινού
Η συνταγή για σούπα με τορτελίνια γεμιστά με τυρί και σπανάκι γίνεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο και σας προσφέρει μια λαχταριστή, ζεστή σούπα που θα μπει αμέσως στα αγαπημένα σας πιάτα. Η μερίδα στα παρακάτω διατροφικά στοιχεία υπολογίζεται σε στραγγισμένη ποσότητα.
Διατροφικά στοιχεία | ||
---|---|---|
Ποσότητα ανά μερίδα | 180 | γρ. |
Ενέργεια | 328 | kcal |
Πρωτεΐνες | 10,5 | γρ. |
Υδατάνθρακες | 35 | γρ. |
Λιπαρά | 16,7 | γρ. |
Χοληστερίνη | 26 | mg |
Νάτριο | 967 | mg |
